Bra flyttstädning i Stockholm

Ska du flytta men känner att du inte riktigt hinner med själva städningen? Ingen fara. Vi har listat sex olika förslag på bra flyttstädning i Stockholm. Att få hjälp med flyttstädningen gör att du kan frigöra tid och koncentrera dig på att komma till rätta i din nya bostad. Städbolagen hjälper dig hela vägen – från grovrengöring till sista finish. Vi hoppas att du hittar en städfirma som bockar av alla dina önskemål.

Julias Städservice

Julias Städservice erbjuder en populär flyttstädning i Stockholm. Många kunder gillar framförallt deras flexibla upplägg. De är alltid tillmötesgående och skräddarsyr upplägg som passar alla inblandade. Dessutom erbjuder de 3-dagars nöjd kund-garanti, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att städningen blir precis så som du vill ha den. Om du inte skulle bli nöjd rättar de till eventuella brister. De erfarna städarna följer en checklista vid varje städtillfälle, så att inget glöms bort. Även gömda ytor, som bakom spis och element rengörs. De erbjuder RUT-avdrag på 50% av den totala arbetskostnaden. De erbjuder sina tjänster runt om i hela Stockholm. Söker du ett tryggt och pålitligt flyttstäd är detta ett kanonalternativ. Dessutom är det riktigt fördelaktiga priser.

Fördelar:

 • Lösningsinriktad personal
 • 3-dagars nöjd kund-garanti
 • Gedigen checklista vid flyttstäd
 • Utför uppdrag runt om i hela Stockholm

Kontakt


50-Femme

50-femme erbjuder en medveten flyttstädning i Stockholm – de jobbar nämligen för att kvinnor ska ha lika lön som män. De månar om både social och ekonomisk hållbarhet och bidrar till kvinnors ekonomiska självklarhet. Inte nog med det, denna städfirman sätter också miljön i fokus. 50-femme klimatkompenserar för verksamheten, kör miljövänliga bilar och använder endast miljövänliga produkter vid städning. De erbjuder en 3 dagars nöjd kund-garanti vilket betyder att du har rätt att säga till om du inte är nöjd. Den utbildade personalen är proffsig, erfaren och städar ditt hem skinande rent vid flytt.

Fördelar:

 • Rättvisa villkor
 • Miljövänliga
 • 3 dagars nöjd kund-garanti
 • Erfaren personal

Kontakt


Maries Puts & Städ

Maries Puts & Städ har 30 års gedigen erfarenhet inom flyttstädning av bostäder. Om du snabbt behöver anlita en städfirma är det hit du ska vända dig. Det är nämligen väldigt enkelt att göra en bokning via deras hemsida med bara några enkla klick. Maries Puts & Städ utgår från ett standardavtal. De ser därmed till att städningen blir godkänd av nya fastighetsägaren. Du kan därför känna dig trygg med att jobbet blir utfört korrekt. Priset för städningen baseras på antalet kvadratmeter som du fyller i vid bokningstillfället. RUT-avdraget gäller och du betalar bara 50% av arbetskostnaden.

Fördelar:

 • 30 års erfarenhet
 • Enkelt att boka
 • RUT-avdrag gäller
 • Standardavtal ingår

Kontakt


Jeshua Service

Söker du en prisvärd flyttstädning? Jeshua Service levererar högkvalitativ flyttstädning för en billig peng. Priset för en större städning kostar endast 25 kr per m2. I erbjudandet ingår nöjd kund-garanti och RUT-avdrag på utfört arbete. Du betalar alltså bara halva priset för tjänsten. Jeshua Service är flexibla och städar runt om i hela Stockholm och alla dess län och kommuner. I städningen ingår bland annat rengöring av alla ytor, fönsterputsning och dammtorkning. Om du söker en billig och proffsig flyttfirma är detta ett bra val.

Fördelar:

 • Prisvärt
 • RUT-avdrag
 • Flexibla
 • Nöjd kund-garanti

Kontakt


Rent Hem Stockholm

Rent Hem Stockholm lever verkligen upp till sitt namn – hemmet blir skinande rent efter slutförd flyttstädning. De har stort fokus på kundnöjdhet och erbjuder många tillvalstjänster som du kan boka. Du kan exempelvis boka till möbeltvätt, fönstertvätt eller tvätt av textilier. Städfirman följer mäklarsamfundets krav på flyttstäd, vilket innebär att städningen håller högsta kvalitet. De utför städningar i Stockholm, men även i omkringliggande kommuner. Söker du en servicemedveten städfirma är detta ett självklart val. 3 dagars nöjd kund-garanti ingår.

Fördelar:

 • Servicemedvetna
 • Många tillvalstjänster
 • Nöjd kund-garanti
 • Proffsiga

Kontakt


Jämför städfirmor

Vill du jämföra olika städfirmor i Stockholm som är erbjuder billigast flyttstäd? Att anlita en städfirma som både är prisvärd och proffsig kan ibland vara en avgörande punkt. Få en överblick över de mest prisvärda städbolagen nedan.

Städfirma.nu

Jämför olika flyttstäd i Stockholm på Städfirma.nu. Detta är en gratis tjänst som ger dig de bästa och billigaste alternativen på flyttfirmor i Stockholm. Du fyller enkelt i dina uppgifter på hemsidan och får ett flertal offerter skickade tillbaka. På så vis får du en sammanställning över olika alternativ som erbjuder billigt flyttstäd. Priset är såklart viktigt att ta ställning till, men tänk på att välja en firma som erbjuder nöjd kund-garanti. Om du inte skulle vara nöjd med städningen har du då alltid möjlighet att få det åtgärdat utan extra kostnad.

Fördelar:

 • Gratis tjänst
 • Jämför erbjudanden
 • Färdiga offerter
 • Få en överblick

Kontakt


Vanliga frågor och svar

Här besvarar vi dina frågor och funderingar kring flyttstädning.

Är flyttstädning avdragsgillt?

Nej, oftast är inte flyttstädning avdragsgillt. Som privatperson får du däremot ett RUT-avdrag på 50%. Det är bra att stämma av detta med flyttfirman redan vid bokningstillfället. Då kan du i vissa fall bara behöva betala hälften av arbetskostnaden som då kan dras av direkt på fakturan. Vill du läsa mer om vad som gäller vid RUT-avdrag och hur du ansöker? Besök Boupplysningen.se som skriver mer om detta.

Vad kostar flyttstäd?

Man brukar kunna räkna med att tjänsten kostar från cirka 1000 kr och upp till 5000 kr. Ofta tar städfirmor betalt per kvadratmeter.

Vad ingår i flyttstädning?

I flyttstädning ingår en grundlig rengöring av bostadens/kontorets alla rum. Städningen innefattar bland annat dammsugning, dammtorkning och rengöring av samtliga ytor. I vissa fall ingår även fönsterputsning och städning av balkong.

Vad måste jag göra innan en flyttstädning?

Det finns ett antal saker du kan göra för att underlätta arbetet för en flyttfirma. Här nedan har vi listat ett antal punkter:

 • Töm allt i bostaden. Ta bort möbler, töm skåp och röj undan eventuella flyttkartonger.
 • Töm kylskåp och frys. Dra gärna fram vitvaror så att städarna kommer åt att städa bakom dessa.
 • Ta bort tavelkrokar och spackla igen hål i väggen.
 • Informera städarna i god tid ifall det är någonting som är ömtåligt eller om något är trasigt.

Om du vill läsa mer om vad du själv kan göra i förväg kan du läsa vår checklista inför flyttstäd.

Hur långt innan måste jag boka?

Vi rekommenderar dig att boka flyttstädning i god tid innan flytt, gärna med några veckors framförhållning. Detta för att städarna ska ha tid på sig att åtgärda eventuella brister innan nycklarna lämnas över till den nya ägaren.

Vem ansvarar för eventuella skador?

Hos många städfirmor ingår en ansvarsförsäkring. Det innebär att företaget tar ansvar för skador som kan uppstå vid städtillfället. Detta är en bra sak att kolla upp innan du anlitar en städfirma då det annars finns en risk för oförutsedda kostnader.

Vad händer om jag inte är nöjd?

Om du inte är nöjd kan du ofta få städningen åtgärdad. Se till att städfirman har en nöjd kund-garanti som du kan använda vid eventuellt missnöje.